Lapel Villatakki

Lapel Villatakki

€41.60

Naisten, Ulkovaatteet

Kerrosta Päällysvaatteita Kodikkaan Ilmeen Saamiseksi!

Haluatpa Niputa Isojen Talvitakkien Kanssa, Yhdistä Hauskoja Tekstuureja Useisiin Kerroksiin (Hei, Neuleet Ja Kevyet Takit!), Tai Lisää Tyylikkäitä Koristeita Yksinkertaisiin Asuihin, Meiltä Löydät Takit Ja Takit Sinulle! Kokeile Nahkatakkia Villakaulan Päällä Saadaksesi Tyylikkään Särmäisen Tunnelman, Shacketiä, Lyhennetyn Topin Päällä Tai Tyylikästä Takkia Cocktailmekon Päällä Saadaksesi Illanviettoon Sopivan Lookin!

Kompaisemassa Sääolosuhteissa Villatakit, Trenssitakit Ja Sadetakit Hauskojen Esineiden, Kuten Sumeiden Takkien Ja Pölypussien Muotoiluun, Sekä "Meno-" Muotitarvikkeita, Kuten Farkkutakit, Nahkaiset Mototakit, Bleiserit Ja Takit;Löydät Aina Jotain Söpöä Ja Tyylikästä, Kun Teet Ostoksia Liikkeestämme.

Yksinkertainen, Mutta Joustava Kerrospuku On Kevyt Villapaita Tai Neuletakki, Joka On Yhdistetty Farkkutakkiin. Tehosta Tekstuuria Käyttämällä Sen Sijaan Sumeaa Neuletakkia Ja Ehkä Jopa Pukemalla Villa- Tai Fleecetakki Kaiken Päälle! Tarvitsetko Jotain Hieman Ammattimaisempaa Tai Koottua? Vaihda Farkku- Tai Nahkatakki Tyylikkääseen Bleiseriin Ja Lisää Lämpöä Varten Trenssi.

Naisten Muotitakkien Muotoilu Kesäksi

Kevyet Takit Ja Bleiserit Ovat Täydellinen Kesävalinta, Kun Haluat Vähän Peittoa Ja Paljon Tyyliä! Ne Ovat Kevyitä, Hengittäviä Ja Täysin Kesäisiä. Anna Myös Itsellesi Hieman Ylimääräistä Aurinkosuojaa Raikkaalla Kevyellä Kappaleella! Käytä Sitä Leikattua Tankkia Tai Supersöpöä Bralettea Toppina! Kevyellä Takilla Tai Suloisella Bleiserillä Voit Kävellä Saumattomasti Melkein Mihin Tahansa Tapahtumaan Näyttäen Upealta!

Päävaatteet Häävieraille

Lämpötilasta Riippuen Viileä Mokkanahkainen Mototakki, Bomber-Takki Tai Bleiseri Auttaa Pitämään Sinut Mukavana Ja Tyylikkään Viileänä! Kylminä Kuukausina Hyvä Täyspitkä Takki Sopii Kauniisti Mekkojen Ja Haalareiden Kanssa Pitääkseen Olosi Kotoisena Ja Mukavana Samalla, Kun Ei Tarvita Liiallista Kerrostamista.

Täyspitkät, Rakenteelliset Ja Räätälöidyt Takit Säilyttävät Naisellisen Siluetin. Optimaalinen Lämpö. Blazerit Voivat Lisätä Tyylikkään, Ammattimaisen, Huippumuotivaikutelman Mihin Tahansa Kokonaisuuteen. Vaihtoehtoisesti Söpö Neuletakki Voi Lämmittää Yksinkertaista Juhlamekkoa, Ja Se Toimii Asusteena, Joka Ilmaisee Omaa Persoonallista Tyyliäsi Ja Luovuuttasi.