Laukut, Miesten, Lompakot

Miesten Lomakkeet

Poista Välilehti Tyylikkäästi Yhdellä Miesten Designlompakoistamme. Halusitpa Sitten Mennä Käteisvapaasti Tai Tarvitsetko Kätevän Paikan Vaihtorahasi Ja Seteleiden Säilyttämiseen, Meillä On Vaihtoehto Kaikenlaisille Kuluttajille. Käytännölliset Taskut Ja Nykyaikaiset Passinsuojukset Ovat Kaikki Käden Ulottuvilla, Ja Ne Ovat Suurien Nimien Ja Käsityöläisten Valmistamia.

Nykyinen Nahka On Miesten Lompakkokokoelmamme Tukijalka. Hienojakoisesta Vasikannahasta Sen Luonnollisessa Värissä Monogrammeilla Peitettyihin Vaihtoehtoihin Kirkkaissa Sävyissä, Löytyy Jotakin Jokaiseen Makuun. Näet Myös Hienovaraisia Kohokuvioita, Kudottuja Tekstuureja Ja Kontrastivärisiä Sisäosia, Jotka Antavat Ripauksen Yksityiskohtia. Monet Näistä Valmistajista Ovat Viimeistellyt Nimimerkkinsä Metallisen Viimeistelyn Saadakseen Ne Esiin Edestä.

Pidätkö Matkustamisesta Kevyesti? Valitse Erittäin Ohut Nahkainen Korttipidike, Jota Voit Pitää Selkä- Tai Rintataskussasi Päivän Aikana. Valitse Klassinen Musta Kappale Tai Valitse Malli, Jossa On Kirkkaampi Sävy Tai Koristeltu Graafisella Kuviolla. Jos Haluat Vähän Ylimääräistä Tilaa, Valitse Kaksiosainen Tyyli, Jossa On Runsaasti Tilaa Kolikoiden Lyömiseen. Tai Valitse Malli Tukevalla Muistilappulla Varmistaaksesi Löysä Tarjous. Vihreä Project Earth -Logomme Kertoo, Että Tuote On Valmistettu Käyttämällä Planeettaystävällisiä Käytäntöjä Tai Materiaaleja.