Miesten, Ulkovaatteet, Trenssitakki & Anorakit

Miesten Trenssitakki

Kun Sää Lämpenee, Ulkokerros Voi Auttaa Pitämään Sinut Lämpimänä. Trenditakit Ovat Hyödyllisiä, Ja Ne Voivat Olla Mukavia Lisäyksiä Mihin Tahansa Vaatekaappiin. Miesten Trenssi On Sotilaallista Alkuperää, Ja Niissä On Ajaton Tunnelma.

Tyylit Trenssitakit Miehille

Kaksirivinen: Klassinen Trenssi On Kaksirivinen, Missä Tahansa 6-10 Painiketta Tasaisin Välein. Pituus Voi Vaihdella Reiden Puolivälistä Polven Alapuolelle Osumisesta.

Yksirivinen: Vähemmän Kangasta Yksirivinen Trenssi Voi Sopia Pienikokoisille Miehille Tai Niille, Jotka Haluavat Virtaviivaisemman. Katso.

Miesten Trenssitakkien Ominaisuudet

Yksittäinen Tuuletusaukko: Takissa On Yksi Tuuletusaukko Takana. Tämä Design-Elementti Otettiin Alun Perin Käyttöön Antamaan Sotilaille Mahdollisuus Juosta Takkissaan. Nykyajan Miehet Voivat Silti Nauttia Tuuletusaukon Tarjoamasta Ylimääräisestä Liikkuvuudesta Ja Hengittävyydestä.

Raglanhihat: Trenssitakkeja Käytettiin Usein Pitkiä Aikoja Kentällä, Joten Niiden Oli Oltava Mukavia. Raglan-Hihat, Jotka Ovat Rennompia, Istuvat Löysästi Ja Niitä Voidaan Käyttää Mukavasti Kerroksittain.

Olkapäät: Olkapäillä Tai Epauleteilla Voidaan Näyttää Upseerin Arvomerkit. Ne Pysyvät Monissa Tyyleissä Design-Elementteinä.

Eriste: Joissakin Miesten Talvitrenssitakeissa On Eristävä Vuori, Joka Lisää Suojaa.